Afgelopen maand heeft Cryocenter Breukelen haar deuren geopend. In het hartje van Breukelen kun je vanaf nu terecht voor sessies in de cryosauna. In het buitenland wordt deze koude-therapie al langer op verschillende manieren ingezet; Breukelen heeft de primeur binnen Utrecht. De cryosauna helpt o.a. bij reuma, psoriasis, menopauzeklachten en bij sportblessures. Lichaamsfuncties worden genormaliseerd, lichaam en geest krijgen een oppepper.

Het fameuze Leicester City heeft onlangs ook gebruik gemaakt van de cryosauna ter voorbereiding op de finale. Maar niet alleen prof voetballers hebben de voordelen van koude-therapie ontdekt, ook wielrenners en tennissers maken graag gebruik van de cryosauna ter vervanging van het ijsbad wat jarenlang het gebruik was. De droge lucht in de cryosauna is namelijk niet pijnlijk voor de huid en de temperatuur zakt tot -170 graden Celsius. Aangenamer en effectiever dus.

De maanden juni en juli heeft Cryocenter Breukelen een openingsaanbieding. Kennis maken met de cryosauna kan nu voor € 35. Reserveer nu en ervaar zelf de weldaad van koude-therapie.

 

 

 

 

No Comment

Comments are closed.