Dat sporters met blessures de cryosauna graag bezoeken voor een sneller herstel is ondertussen wel bekend. Wat velen echter nog niet weten is dat koude-therapie ook gezondheid bevorderend is bij ontstekingsziekten als reuma en artrose. Oorspronkelijk komt cryo-therapie uit Japan, waar artsen de kou als pijnstiller bij hun patiënten gebruiken. Een Duitse reumatoloog haalde deze therapie vervolgens naar het Westen.

Ook in Cryocenter Breukelen komen bezoekers met ontstekingsziektes die baat hebben bij de behandeling. Zij ervaren minder klachten, zijn soepeler en hebben meer energie. Dat cryotherapie voor alle leeftijden is, bewijzen deze stoere dames. Per 1 januari profiteren zij niet alleen van de heilzame werking van de cryosauna, ook genieten zij 6,5% seniorenkorting op de behandelingen.

No Comment

Comments are closed.