Door de menopauze had ik veel last van slechte nachten, opvliegers en sombere gevoelens. Na 2 behandelingen sliep ik al beter. Nu, na 10x heb ik weer energie! Mijn klachten zijn verdwenen en ik voel me als herboren.
Petra (51)
Ik was bij de fysiotherapeut geweest omdat ik tijdens een voetbalwedstrijd een zweepslag had opgelopen. Hij zei dat ik daar wel 6 weken last van zou hebben. Na een lokale cryobehandeling en later in de week een cryosaunabehandeling aangevuld met Bemer kon ik weer voorzichtig lopen en was ik binnen een week weer aan het werk in de bouw.
Bas (21)
Ik vond het best spannende de eerste keer cryosauna maar het viel me alles mee. Vond het daarna een lekker gevoel en zat vol energie. Beetje hyper 😉
Annick (29)
Door de cryosauna heb ik meer energie en voel ik me beter. Mijn opvliegers zijn afgenomen en als ik ergens last van heb, herstel ik een stuk sneller. Ik kom gauw weer Inge!
Janneke (53)
Ik deed mee aan een 10 kilometer run. Omdat ik steeds veel spierpijn had na een wedstrijd heb ik na de run direct een cryo-behandeling gedaan. De volgende dag gewoon geen spierpijn!
Karin (48)
Ik ging met mijn vrouw mee omdat zij graag wilde maar ik vond het echt lekker. Ik kreeg er een fris en energiek gevoel van. ’s Middags had ik meer trek dan normaal. Het kost dus blijkbaar extra energie om weer op te warmen.
Wim (52)
Voelde goed! Had een gevoel in mijn rug alsof ik er ieder moment doorheen kon gaan. Na de cryosauna had ik nog wel een stijf gevoel in mijn rug maar het was stukken minder. De volgende dag was het bijna helemaal weg.
Rachel (44)
Ik heb al jaren last van psoriasis op mijn lichaam. Het is na 10 x cryosauna al stukken rustiger en ik heb minder heftige plekken. Na de vakantie ga ik het weer oppakken.
Han (48)